Bologna Health Jobs (www.bolognahealthjobs.com), empresa especialitzada en la selecció de personal sanitari membre del National Recruitment Federation of Ireland selecciona metges especialistes per a importants hospitals públics de l'HSE Irlandes, per incorporar al gener del 2020.

Titulació requerida:

 • Nivell Consultant (experiència mínima de 3 anys com a metge especialista i nivell molt alt d'anglès equivalent a un nivell B2 o superior):

Medicina Interna (en entorn hospitalari), radiòleg, Pediatria (experiència en neonatologia), Ginecologia i obstetrícia, Endocrinologia (amb coneixements de medicina interna), Geriatria, hematòleg, Aparell digestiu amb medicina interna, pneumologia amb medicina interna, Psiquiatria d'adults, de nens, Old age, learning disability i Rehabilitacion. Cardiologia Clínica AMB CONEIXEMENTS EN MEDICINA INTERNA (abstenir-cardiòlegs intervencionistes), microbiòlegs, oftalmòlegs, reumatòlegs, ENT, CIRURGIÀ GENERAL (EXPERIÈNCIA EN CIRURGIA COLORECAL), neuròleg, Gastroenterologia amb coneixements de medicina interna, endocrinologia + GIM, anestesistes AMB ICU.

PER FAVOR ABSTENIR SI NO ES TÉ LES ESPECIALITATS QUE CITEN O EL NIVELL REQUERIT D'ANGLÈS.

 • Nivell de Registrar (llocs per a metges amb l'especialitat just acabada o en vies de fer-ho pròximament):

Anestesista, Medicina Interna (amb experiència en entorn hospitalari), Pediatria (neonatòlegs), Emergències mèdiques (s'accepten tant internistes, intensivites com metges de família que hagin estat en el departament d'emergències en un hospital), Obstetrícia i Ginecologia, Otorinolaringologia (amb experiència quirúrgica), Cirurgia general (preferiblement amb experiència COLORECTAL), Psiquiatria d'Adults I DE NENS. Anestesista amb ICU, neuròlegs, cardiòlegs clínics, gastroenteròlegs

PER FAVOR ABSTENIR SI NO ES TÉ LES ESPECIALITATS QUE CITEN.

Requisits:

1. Nivell registrar: Títol de medicina + 4-5 anys d'experiència com a especialista. També poden optar aquells doctors que tinguin el títol de medicina general homologat a la UE i un mínim de tres anys d'experiència treballant al país on s'ha homologat dit títol.

2. Especialitat realitzada en un país de la UE o homologada a la UE per llocs de Consultant.

3. El candidat ha de registrar-se al IMC (Irish Medical Council). En cas de no estar registrat se li ajudarà amb tota la paperassa. Hi ha un temps estimat per al registre de 2 a 3 mesos.

4. Nivell mínim d'anglès elevat per a llocs de Registrar i Consultant (mínim de c1) per poder parlar-lo i escriure'l amb fluïdesa suficient.

Beneficis:

 • Contractes inicials d'1 any amb àmplies possibilitats de ser estesos
 • Àmplies oportunitats de desenvolupament professional.
 • Salari base per Registrars entre 50000 i 60000 € anuals en funció de l'experiència aportada que incloent guàrdies per a una setmana de 48 hores en total pot donar un salari brut anual entre 80000 i 100000 € el que suposa un salari net aproximat de 4500 € mensuals.
 • Salari base per Consultants entre 122000 € i 166000 € (depenent de l'experiència) per a una jornada laboral de 39 hores setmanals. A part d'això en mitja en guàrdies es pot guanyar fins a 25.000 € de més. El salari net total després d'impostos incloent guàrdies estaria en entorn als 6000-7000 eur nets (7.000 eur-8000 eur per Psiquiatres) mensuals. A més d'això hi ha la possibilitat de tractar fins a un 20% de pacients privats en horari de treball per la qual cosa els ingressos obtinguts serien encara superiors. els llocs de Psiquiatria per Consultants tenen un sou base lleugerament superior de 127000 € a 155000 € de sou brut anual per a una jornada de 39 hores setmanals.
 • 31 dies laborables de vacances per Consultants (equival a 6 setmanes naturals) i 32 dies naturals per a Registrars. A aquests se li ha d'afegir festes nacionals que hi ha 8 en el transcurs de l'any.
 • 7 dies a l'any per a conferències o cursos de formació per a Consultants i 18 dies per semestre per Registrars.
 • Fins 3000 € per a cursos de formació per a Consultants.
 • Bones condicions de treball i ambient.

Altres beneficis:

 • Es pot obtenir una subvenció mensual de 140 € per fill / mes un cop que el metge passi a ser resident al país.
 • Molt alta qualitat de col·legis públics que a més són gratuïts.
 • BHJ ofereix tot un seguit d'ajudes al candidat durant el procés de selecció com són: revisió de CV per adequar-los a les ofertes, ajuda amb el registre en el col·legi mèdic de la República d'Irlanda (IMC), assessorament per a la preparació de les entrevistes amb els hospitals, ajuda per aconseguir acreditar l'experiència a Espanya o altres països, ajuda amb temes de relocalització, etc.

Contacte: Viviana

Telèfon: 687 242 483

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.