Funcions: Les pròpies d'un especialista de medicina interna d'un hospital comarcal.

Requisits: Els/Les candidats/es hauran de complir els requisits de llicenciat/da o grau en Medicina i Cirurgia i disposar del títol d’especialista en Medicina Interna (preferentment via MIR).

Es valorarà:

  • Experiència demostrable en pacients hospitalitzats en serveis de Medicina Interna.
  • Formació contínua complementària.
  • Capacitat organitzativa i de recerca.
  • Capacitat de treball en equip.
  • Coneixements del programa SAVAC.
  • Coneixement de la llengua catalana, tant oral com escrit, adequat a les funcions.

Oferim: Contracte laboral a jornada completa, incorporació immediata, carrera professional segons Conveni de la Sanitat Concertada.

Les dades dels/les candidats/es seran tractades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de dades de caràcter personal.

Candidats/es interessats/des: Enviar CV a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=http://Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.&source=gmail&ust=1531220279797000&usg=AFQjCNFQq_RDE61Yk0CWLRF3p7YrX3sVTg">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant referència MI. Data límit de presentació de candidatures el 7 de juliol de 2020. 

Contacte: Cristina Miranda

Telèfon: 938 075 531

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Arxiu PDF amb tota la informació