Melt Group selecciona per important grup hospitalari un Metge radiòleg per a Barcelona.

Entre les seves funcions es troba assistir als pacients segons l'especialitat corresponent a la seva competència i col·laborar en el millor desenvolupament de les àrees del seu servei, sent referent a les seves activitats assistencials per tal de proporcionar un servei integral als pacients i assegurar el restabliment, manteniment i promoció de la salut dels mateixos conforme als estàndards de qualitat assistencial i a les normes internes establertes.
 
Responsabilitats principals:
 
1.- Proporcionar l'atenció, assistència i promoció de la salut als pacients del centre reflectint una excel·lent professionalitat en els serveis proporcionats.
2.- Dur a terme la deguda confecció de les històries clíniques dels pacients assistits i hospitalitzats corresponents al seu servei vetllant perquè el diagnòstic i tractament sigui el correcte en cada cas i que s'hagi dut a terme segons les pautes establertes.
3.-. Realitzar tots els procediments administratius que procedeixin (informes d'altes, històries clíniques, etc.) de manera que s'asseguri que tots els processos assistencials estan correctament documentats i actualitzats.
4.- Col·laborar en la supervisió i coordinació de l'acompliment de les funcions corresponents als llocs que li estiguin subordinats assegurant que s'assoleixen els estàndards de qualitat i eficiència definits per un servei integral als pacients.
5.- Proporcionar informació mèdica a familiars i/o pacients de manera respectuosa i educada reflectint una imatge professional i responsable del centre.
 
Requisits: Es poden valorar metges que no disposin de l'especialitat homologada. Disponibilitat per residir a Barcelona.

S'ofereix:

  • Contracte laboral de caràcter indefinit.
  • Jornada completa de 40 hores setmanals.
  • Molt atractiva remuneració, per sobre de la mitjana del sector, composta de fix + variable.
  • Sistema de treball amb flexibilitat horària.
  • Pla de carrera professional i Pla de Formació contínua per part de l'empresa.
  • Incorporació de Caràcter Immediat.

Les persones interessades a rebre més informació poden remetre el seu CV a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Contacte: Daniel Lorenzo

Telèfon: 963 919 661

Arxiu PDF amb tota la informació  

 

Compartir: