Col·legiats

Els metges sou el valor principal de la nostra institució i agents cabdals en el sistema de salut actual. Per aquest motiu, lluitem per fomentar i promoure la teva autonomia professional, la teva capacitat de gestió i el teu rol dins el sistema i la societat.

Aquí trobaràs informació i assessorament sobre diferents qüestions relacionades amb l’exercici de la teva professió: normes deontològiques, avenços científics, formació continuada, ofertes de treball, programes d’atenció i ajuda als metges en situacions difícils i molts altres recursos per estar al dia de les darreres novetats de la pràctica mèdica i per ajudar-te a equilibrar la teva vida professional i personal.Tràmits

 

En aquest apartat pots realitzar tràmits i procediments relacionats amb la col·legiació i informar-te sobre els mateixos. Alguns d’aquests tràmits requereixen que visitis personalment la seu del COMT, mentre que d’altres poden ésser completats on line.

Catàleg de serveis

 

El COMT ofereix tot un seguit de serveis i avantatges per als col·legiats i els seus familiars ens els àmbits personal i professional. Serveis que van des d'assegurances, productes bancaris, serveis tecnològics i informàtics, jurídics o assessoria fiscal i laboral. També s'ofereixen descomptes i avantatges en empreses i firmes comercials de diferents sectors.