#AquíViveUnHéroe


L'Organització Mèdica Col·legial vol donar suport a tots els professionals, sanitaris i no sanitaris, que cada dia i des de fa setmanes combaten el coronavirus prestant serveis essencials a tota la població a Espanya, i que en alguns moments s'han vist assenyalats injustament en els seus domicilis i llocs de residència.

Per això, la corporació ha posat en marxa la campanya #AquíViveUnHéroe, amb la intenció de donar suport, donar ànim i, sobretot, reconèixer l'impagable esforç d'aquestes persones que s'enfronten a la pandèmia des de la primera fila. Volem portar aquest missatge de respecte i admiració a tots els ciutadans a través dels seus habitatges, portals, urbanitzacions i centres de treball, i per poder fer-ho l'organització ha creat un cartell descarregable en pdf (Disponible a la web de el Consell General de Col·legis Oficials de Metges) i un codi QR present en els cartells i que també es difondrà en els canals de comunicació de la pròpia corporació.

Sota el lema "Gràcies per cuidar-nos" el cartell representa el valor, vocació, dedicació, amor i solidaritat dels milers de persones i col·lectius professionals que amb el seu treball estan cuidant de la salut de tots com són les professions sanitàries, personal de neteja, zeladors, empleats de supermercats, els cossos i forces de seguretat de l'estat i serveis de transports, entre d'altres...

Des de l'OMC convidem a totes les persones que vulguin fer-ho a sumar-se a aquesta iniciativa i publicar les fotografies d'aquests cartells enganxats en els seus portals a les xarxes socials amb el hashtag #AquíViveUnHéroe. Des dels comptes d'Instagram, Twitter i Facebook la corporació compartirà aquestes mostres de respecte i afecte.

Amb aquesta iniciativa la corporació no només vol donar suport a totes les persones que estan donant un servei encomiable, sinó posar en valor la importància de protegir i cuidar als que ens tenen cura en tots els aspectes de la vida, especialment en el de la salut.

 

https://www.cgcom.es/sites/default/files/u1034/aqui_vive_un_heroe.pdf