Els col·legiats i col·legiades dels quatre col·legis de metges catalans ja poden accedir al projecte de modificació del Codi de Deontologia del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), així com a la seva memòria justificativa per tal de tenir-ne coneixement i de presentar-hi al·legacions i suggeriments (tal com estableix l’article 42.2 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i de col·legis professionals). El termini d’informació pública, publicat a l’edició de dilluns, 28 d’octubre, del DOGC, finalitzarà el dilluns 2 de desembre.

La proposta de modificació és el resultat d’un intens procés de reflexió i discussió que ha dut a terme una comissió d’experts, coordinada pels presidents de les comissions de deontologia dels quatre col·legis catalans i que va tenir com a punt de partida el debat obert a tota la col·legiació durant el 3r Congrés de la Professió de 2016 (quarta ponència). Els documents que es posen a informació pública han estat elaborats per una comissió redactora i també considerats per les juntes de govern i comissionis de deontologia dels quatre col·legis i aprovats pel plenari del CCMC.

Tots els col·legiats i col·legiades poden consultar, a través d’accés restringit, el text del projecte de modificació, així com la memòria justificativa, al web del seu col·legi. També es pot consultar la documentació a la seu del Col·legi de Metges de Tarragona.

Les al·legacions i/o suggeriments es poden presentar:

  • Per via electrònica:
    • Enviant el formulari del CCMC disponible al http://www.comt-serveis.cat/ca/acces_formulari
    • Enviant un correu electrònic signat digitalment amb firma electrònica a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  • Mitjançant un escrit d’al·legacions adreçat al CCMC, que es pot presentar al seu registre o Registre del COMT (en ambdós casos, Via de l'Imperi, 11bis, 43003, Tarragona) 

 

Accés per als col·legiats i col·legiades del Col·legi de Metges de Tarragona